ODLUKA MINISTARSTVA ZDRAVSTVA: Opća Bolnica Nova Gradiška opet samostalna zdravstvena ustanova

877 0

Autor bpz.hr

Slavonski Brod, 11. 4. 2017. – Lijepa vijest stiže iz Ministarstva zdravstva. Naime nakon jučerašnje Sjednice županijske skupštine na kojoj su vijećnici donijeli odluku o izdvajanju Opće bolnice Nova Gradiška, uslijedio je i dopis iz Ministarstva zdravstva kojeg prenosimo u cijelosti.

„Poštovani,

Ministarstvo zdravstva je putem Ureda predsjednika Vlade Republike Hrvatske zaprimilo Vaš podnesak u kojem navodite razloge za podjelu Opće bolnice „Dr. Josip Benčević” Slavonski Brod na način da se iz iste izdvoji opća Bolnica Nova Gradiška kao samostalna zdravstvena ustanova.

Ovim putem obavještavamo da je ministarstvo zdravstva suglasno s navedenim zahtjevom i pokretanjem procedure.” – stoji u dopisu Ministarstva naslovljenog na župana Danijela Marušića.

FOTO: Ravnatelj Opće bolnice “Dr. Josip Benčević” dr. Josip Samardžić i župan Danijel Marušić(www.bpz.hr)

Related Post

KRIJUMČARILI 15 KOSOVARA

Autor - 17/02/2017 0
Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, jučer su na autocesti A3, kontrolirali vozače tri osobna automobila u kojima su se kao…

Prezentacija Klastera Slavonije u Beču

Autor - 29/11/2018 0
SLAVONSKI BROD, 29. studeni 2018. – Klaster Slavonije, odnosno Osječko-baranjska, Brodsko-posavska, Požeško-slavonska, Vukovarsko-srijemska i Virovitičko-podravska županija, i predstavništvo Hrvatske turističke…