ŽOK Nova Gradiška – ŽOK Kozara 3:0

1401 0

NOVA GRADIŠKA 11. rujna 2010. – Danas je bilo otvorenje nove sezone za odbojkašice Nove Gradiške. U prijateljskom susretu protiv ŽOK Kozara iz Bosanske Gradiške, Novogradiščanke su u vrlo dobroj, a osobito efikasnoj igri, pobijedili solidnu ekipu Kozare sa 3:0. Za sve gledatelje bilo je zanimljivo vidjeti dvije nove prinove Novogradiščanki, Inku Pelin iz Osijeka i mladu Dariju Banožić iz Požege. Prvi utisci su vrlo dobri i naše odbojkašice dobile su zaista dvije izvrsne igračice. Mlada Darija podsjeća na njenu sumještanku Iris Ivaniš sjajnim smečevima i vrlo borbenom igrom, a iskusna Osječanka Inka u svakom potezu govori da je to bila prvoligaška igračica jer je sjajna u prijemu lopte, ali i u snažnim poentiranjima. Novogradiščanke su danas nastupile bez Žmire, Ivaniš, Popadić i Raguž, dakle, bez četiri ključne i standardne igračice, ali su dvije prinove i stalne igračice iz dosadašnjeg sastava sjajno odigrale, dobro zamijenile nenazočne i sigurno pobijedile. Osibito su se isticale već po tradiciji kapetanica Ivana Mlinac, nepogrješivi libero Marina Vidošić, a ovaj puta posebno borbena i uspješna Helena Šimunović. Naravno, i ostale bile su vrlo dobre. Prvi set Novogradiščanke su dobile bez problema, vrlo dobrom igrom s 25:11, drugi set su gošće dugo pružale snažan otpor (13:12, 20:17), ali je ipak završnica pripala domaćim odbojkašicama 25:19. Treći set je bio repriza prethodnog, pa je bilo čak i 17:16, ali je opet završnica pripala ŽOK Nova Gradiška s 25:19. Gošće su ovaj puta pružile vrlo dobru igru, ali sastav trenera Damira Runjaša ipak je bio prvoligaški raspoložen. 

 

Za našu ekipu su igrale: Ivana Mlinac, Antonija Mlinac, Helena Šimunović, Marina Vidošić, Inka Pelin, Darija Banožić, Marija Katarina, Kristina Pilaš, Mia Matošević, Dora Zečević, Lucija Dautović i Klara Vukšić, trener Damir Runjaš.

Za gošće: Nevena Miličević, Olja Smiljanić, Dijana Janjanin, Tamara Kapur, Natalija Glišić, Marija Šavija, Danka Bojanić, Mihelina Radišić, Tatjana Kovačević i Dragana Đaković, trener Dalibor Borković. Utakmicu je sudio Goran Pilaš iz Požege. Na snimku obje ekipe prije utakmice u našoj dvorani.  

Related Post

NOVOGRADIŠKI TENISAČI

Autor - 04/02/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 4. veljače 2014. – Na terenima Teniskog centra „Đulić“ u Širokom Brijegu 1. i 2. veljače 2014. godine…