TENIS

910 0

NOVA GRADIŠKA – U utorak 04. listopada 2014. godine u organizaciji Teniskog kluba „Nova Gradiška – Slavonski biser“ na teniskim terenima „Eduard“ odigran je teniski turnir parova povodom Dana neovisnosti.

Na turniru su nastupila 24 igrača iz Križevaca, Zagreba, Slavonskog Broda i Nove Gradiške.

Nakon neizvjesnih i uzbudljivih susreta turnir je osvojio križevački par u sastavu Kristijan Pižir / Hvroje Gregurek kojima je, nažalost, u finalu susret predao novogradiški par u sastavu Marko Brčić / Aleksandar Jović pri rezultatu 4:2 zbog ozljede M. Brčića. Treće mjesto osvojili su tenisači iz Slavonskog Broda Jozo Šokić / Zvonimir Grško pobijedivši novogradiški par u sastavu Marijan Medunić / Tomislav Kotorac rezultatom 9:7.

Ovom prilikom najavljujemo da će se u srijedu, 08. listopada 2014. godine sa početkom u 9 sati, na teniskim terenima „Eduard“ u Cerniku održati revijalni turnir u pojedinačnoj konkurenciji i u igri parova tenisača u kolicima. Na turniru će nastupiti igrači iz TKI „Klasije“ i TKI „Kobra“ iz Slavonskog Broda, TKI „4 rijeke“ iz Karlovca i domaći igrači TK „Nova Gradiška – Slavonski biser“.

Related Post

Novi kriteriji Saveza sportova

Autor - 22/09/2010 0
NOVA GRADIŠKA 22. rujna 2010. – Izvršni odbor Saveza sportova Nova Gradiška na posljednjoj sjednici razmatrao je problematiku sporta u gradu…

Dnevni sportski sadržaji

Autor - 11/09/2010 0
11. rujna 2010. – Danas će se u našoj gradskoj sportskoj dvorani, kako smo prije nekoliko dana najavili, nakon ljetne…