TENIS

798 0

NOVA GRADIŠKA – U utorak 04. listopada 2014. godine u organizaciji Teniskog kluba „Nova Gradiška – Slavonski biser“ na teniskim terenima „Eduard“ odigran je teniski turnir parova povodom Dana neovisnosti.

Na turniru su nastupila 24 igrača iz Križevaca, Zagreba, Slavonskog Broda i Nove Gradiške.

Nakon neizvjesnih i uzbudljivih susreta turnir je osvojio križevački par u sastavu Kristijan Pižir / Hvroje Gregurek kojima je, nažalost, u finalu susret predao novogradiški par u sastavu Marko Brčić / Aleksandar Jović pri rezultatu 4:2 zbog ozljede M. Brčića. Treće mjesto osvojili su tenisači iz Slavonskog Broda Jozo Šokić / Zvonimir Grško pobijedivši novogradiški par u sastavu Marijan Medunić / Tomislav Kotorac rezultatom 9:7.

Ovom prilikom najavljujemo da će se u srijedu, 08. listopada 2014. godine sa početkom u 9 sati, na teniskim terenima „Eduard“ u Cerniku održati revijalni turnir u pojedinačnoj konkurenciji i u igri parova tenisača u kolicima. Na turniru će nastupiti igrači iz TKI „Klasije“ i TKI „Kobra“ iz Slavonskog Broda, TKI „4 rijeke“ iz Karlovca i domaći igrači TK „Nova Gradiška – Slavonski biser“.

Related Post

3. HRVATSKA KUGLAČKA LIGA

Autor - 29/11/2015 0
NOVA GRADIŠKA, 29. studeni 2015. -Kuglači KK “Nova Gradiška” su na gostovanju u 10. kolu 3.HKL na kuglani u Pakracu…

NEMA NOVCA

Autor - 16/01/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 16. siječanj 2014. – Iako je na pojedinačnom prvenstvu regije istok održanom proteklog vikenda u Slavonskom brodu osvojila…