17. POBJEDA KUGLAČA NOVA GRADIŠKA

1748 0

NOVA GRADIŠKA, 3. ožujak 2016. – U 19. kolu 3. HL kuglači Nove Gradiške pobjedom nad Požegom zabilježili su vrlo vrijednu pobjedu koja ih je učvrstila na vrhu ljestvice i dovela korak do osvajanja prvog mjesta.

Kako izvještava Pavle Filipović, u posljednja tri kola treba im samo bod da potvrde prvo mjesto.

U vrlo napetoj utakmici pobijedili su Požegu 6:2, a treći par Strinavić-Filipović donio je dva vrlo važna boda. Igrač utakmice bio je Željko Poljak sa oborena 544 čunja.

U 20. kolu novogradiški kuglači gostuju kod pretposljednjeg Obrtnika- BAM gdje imaju prvu priliku da potvrde prvo mjesto.

 

Zanatlija je dobila Hrast u gostima istim rezultatom. Igrač utakmice bio je standardno dobri Mihael Grivičić (564). Lokomotiva je u četvrtoj utakmici zaredom na domaćoj kuglani doslovno “iščupala” bod protiv mihaljevačke Croatije. Gubili su 2:0 i 73 čunja, ali su uspjeli osvojiti 4 poena. Najbolji kod Lokosa bio je Ivan Nemec (525). Brod je također odigrao neriješeno sa Slogom iz Prekopakre. Osvojili su 4 poena, a gosti su imali više srušenih čunjeva. Kod Brođana najviše čunjeva imao je Josip Pavlović (560). Obrtnik-BAM imao je priliku pobjedom kod Lipika 1974 preskočiti svog protivnika na ljestvici. Ipak, nakon vodstva od 3:1, to im nije uspjelo. Domaćin je na kraju slavio s 4,5:3,5. Najbolji kod BAM-ovaca bio je Tomislav Biželj (526).

 

3. HL Zona Požega 19. kolo –  REZULTATI

Related Post