21. GAST SAJAM

918 0

SPLIT – U sklopu ovogodišnjeg sajma Gast koji se od 2. do 5. ožujka održava u Splitu, a sastavni dio kojega je i specijalizirani sajam Furnitura, predstavili su se i neki od proizvođača namještaja iz Brodsko- posavske županije.

 

Prema riječima Brodsko-posavskog župana Danijela Marušića i Splitsko- dalmatinskog Zlatka Ževrnje, ovo je nastavak priče započete prethodnih godina na Sajmu namještaja u Slavonkom Brodu. Cilj je povezati zelenu i plavu Hrvatsku, odnosno povezati drvoprerađivačku industriju s hotelijerskim i turističkim sektorom, te produbiti već postojeću suradnju gastronomske i turističke ponude.

 

Već prvog dana Sajma ostvareni su brojni kontakti, a najveći broj posjetitelja tek se očekuje u idućim danima. Brojni izlagači su s veseljem pozdravili potpisivanje Pisma namjere o zajedničkoj suradnji na povezivanju i promociji gospodarstva putem sajma Gast, a koje su supotpisali župan Splitsko-dalmatinski Zlatko Ževrnja, Brodsko-posavski župan Danijel Marušić i direktorica sajma Sanja Vuković Veić, te njime i službeno potvrdili već započetu uspješnu suradnju.

Related Post