OLIMPIJSKE IGRE: Barakude izgubile od Australije 

1136 0

U drugoj utakmici Olimpijskog turnira Barakude su izgubile od Australije rezultatom 11:8 (3:3, 2:0, 2:3, 4:2).


– Australija je bila rasplivana i agresivna što smo i očekivali jer je to njihova najjača strana. No dominirali su cijelu utakmicu. Moramo što prije analizirati današnju utakmicu jer nas uskoro očekuje možda najbitnija utakmica u skupini, gdje ulazimo u bazen protiv Crne Gore. Situacija u skupini se sada jako zakomplicirala. Potrebno je da se dobro pripremimo i s tom pobjedom se vratimo na pravi put odnosno prolazak u četvrtfinale. Olimpijske igre su takve, svi su željni, napaljeni, motivirani. Nažalost danas nismo bili pravi, a Australija je bila dobro pripremljena i organizirana te im čestitam. Mi stremimo nečem višem, a za to nam u sljedećoj utakmici treba pobjeda– prokomentirao je Sandro Sukno, pomoćni trener reprezentacije. 

 

Najbolji strijelac reprezentacije bio je Maro Joković s tri pogotka dok su Luka Bukić i Loren Fatović zabili po dva i Obradović jedan gol.


– Nije se završilo onako kako smo zamišljali, no dobra stvar je to što imamo vremena za ispravak. Nismo igrali dobru obranu kao niti igrača manje.Radilismo neke neshvatljive pogreške iz kojih su oni zabijali lagane golove. Kriteriji suđenja su takvi kakvi jesu, što smo znali. Australija je danas uzela tri zaslužena boda, no mi ćemo sigurno pronaći snagu i izvući maksimum kako bi prošli skupinu.Kvalitetu koja nam je potrebna da se izvučemo iz ove teške situacije mi imamo – naglasio je Loren Fatović, reprezentativac.


Sljedeća utakmica reprezentaciju očekuje u četvrtak, 29. srpnja.  Barakude će u 8:30 po hrvatskom vremenu uskočiti u bazen protiv Crne Gore. 

Related Post