Općina Rešetari do daljnjega ukinula obvezu plaćanja vrtića

1786 0

REŠETARI – Jasminka Kolić, ravnateljica Dječjeg vrtića „Čarobni svijet“ obavještava roditelje čija su  djece korisnici  programa dječjeg vrtića da se oslobađaju plaćanja cijene programa počevši od 16.3.2020. do okončanja mjera uzrokovanih opasnostima od zaraze koronavirusom COVID-19.  Mjera je to  pomoći  Općine Rešetari  građanima zbog izvanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom.

Roditelji imaju obvezu plaćanja 50% iznosa cijene programa kojeg pohađa dijete/djeca za mjesec ožujak ( 2.3.2020.-13.3.2020.). Roditeljima koji su koristili usluge vrtića u periodu od 16.3.2020. pa nadalje račun će se obračunati sukladno vremenskom periodu u kojem su koristili usluge vrtića.

Roditeljima koji su već izvršili uplatu punog iznosa za mjesec ožujak preplaćeni dio će se računati i shodno tome umanjiti iznos sljedeće uplate koja će uslijediti po okončanju mjera ili će se eventualno izvršiti povrat preplaćenog iznosa.

VAŽNO!
Molimo roditelje da ne dolaze po uplatnice osobno u dječji vrtić. O načinu preuzimanja uplatnica i plaćanja obavijestit ćemo Vas putem web stranice vrtića ili telefonom.

-Vrtić i dalje radi po uputama Stožera civilne zaštite Općine Rešetari za djecu čija su oba roditelja zaposlena i ako nisu u mogućnosti osigurati čuvanje djece na drugi način.

Za sve informacije obratite se na telefon 367-231 ili putem mail adrese vrtic@resetari.hr.

Upućujemo Vam srdačne pozdrave sa željom i nadom da se što prije vratimo u naš vrtić, do tada čuvajte se, čuvajte Vašu djecu, ostanite kući i iskoristite ovo vrijeme za druženje s vašim mališanima- navodi  ravnateljica Jasminka Kolić

 

Related Post

AKCIJA

Autor - 17/02/2014 0
SLAVONSKI BROD – Dana 14. veljače za Valentinovo, koji je dan za prepoznavanje pravih vrijednosti, u Trgovačkom centru City Colosseum,…