Općina Rešetari dodijelila priznanja za doprinos u ukupnom razvoju općine

980 0

Autor Franjo Samardžić
Najviše općinsko priznanje, Grb Općine Rešetari, dobili su Dragomir Urban, Božo Ljubić i Općina Kanfanar

REŠETARI, 19. svibnja 2019. – U povodu obilježavanja Dana općine, Općinsko vijeće Općine Rešetari donosi odluku o dodjeli općinskih priznanja kojom se odaje priznanje pojedincima, udrugama i institucijama, tvrtkama i gospodarstvenicima koji su svojim aktivnostima i radom dali doprinos u ukupnom razvoju Općine Rešetari. I ove je godine svečana sjednica Općinskog vijeća bila prigoda da ih uruče općinski načelnik Zlatko Aga i predsjednica Općinskog vijeća Milka Perković.
Zahvalnicu Općine Rešetari dobio je Nogometni klub „Mladost“ Brđani (juniori), za postignute rezultate na natjecanju juniora te promicanje sporta na području općine Rešetari.
Plaketu Općine Rešetari dobili su Franjo Matijević za postignute uspjehe na međunarodnom studentskom natjecanju u ocjenjivanju vina; Snježana Josipović, za promicanje kulture i amaterskog pjesništva te Mirko Lukačević, za zasluge u razvoju vatrogastva u DVD-u Gunjavci.
Najviše općinsko priznanje, Grb Općine Rešetari dobili su Dragomir Urban, za stručnu pomoć u provođenju i primjeni zakonskih propisa za potrebe Općine Rešetari; Božo Ljubić, vlasnik Tvornice koža „Psunj“ za postignute rezultate i zasluge u poticanju razvoja gospodarstva na području općine Rešetari, te Općina Kanfanar, za suradnju koja doprinosi razvitku i boljitku općine Rešetari.
U ime nagrađenih na priznanjima je zahvalio Sandro Jurman, načelnik Općine Kanfanar.

Related Post

Autor - 03/10/2018 0
I ove godine imat ćemo priliku  besplatno uživati u francuskim filmskim ostvarenjima u sklopu festivala Rendez-vous au cinéma koji od…