OPĆINA REŠETARTI: Poziv na predavanje o ekološkoj proizvodnji povrća

1046 0

REŠETARI, 30. rujna 2019. – Općina Rešetari poziva sve zainteresirane proizvođače povrća na predavanje o ekološkoj proizvodnji povrtlarskih kultura. Predavanje će se održati u srijedu, 2. listopada 2019. godine s početkom u 18:00 sati u Adžamovcima u prostorijama Područnog vrtića na adresi STJEPANA RADIĆA 1, ADŽAMOVCI.
Predavanje će održati mag.ing.agr. Ivan Miličević iz tvrtke EKO GRUDA d.o.o. iz Osijeka. Proizvođačima povrća prenijeti će iskustvo koje je stekao radeći godinama na različitim projektima ekološke poljoprivrede sudjelujući u razvoju ekološke poljoprivrede u Hrvatskoj.
Govorit će o ekološkoj proizvodnji povrtlarskih kultura, njihovom tretiranju s eko preparatima i dati druge korisne informacije koje se svakodnevno mogu primijeniti u vlastitom uzgoju povrtnih kultura.

Sudjelovanje na radionici je besplatno.
Kako navodi načelnik Zlatko Aga predavanje je prvenstveno namijenjeno ženama, ali i svima onima koji imaju svoje vrtove u kojima uzgajaju povrtlarske kulture.

Related Post

OSVJEŽENJE U SAVI

Autor - 13/07/2015 0
DOLINA, 13. srpnja 2015. – Zbog krize i tankih kućnih budžeta mnogi neće na ljetovanje. Da more, itekako uspješno, može…