Općoj bolnici Nova Gradiška odobreno zbrinjavanje zaraznog i potencijalno zaraznog medicinskog otpada

902 0

Autor Franjo Samardžić

SLAVONSKI BROD, 24. rujna 2019. Na jučer održanoj sjednici Županijske skupštine usvojena je odluka kojom je Općoj bolnici Nova Gradiška odobreno proširenje djelatnosti, tako da će ubuduće uz postojeće registrirane djelatnosti obavljati i djelatnost sterilnog zbrinjavanja zaraznog i potencijalno zaraznog medicinskog otpada.
Upravno vijeće Opće bolnice Nova Gradiška na sjednici održanoj 28. kolovoza donijelo je odluku o proširenju djelatnosti, a Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb uputilo prijedlog županu i Županijskoj skupštini na usvajanje.
-S obzirom da postoji mogućnost financiranja nabave uređaja za zbrinjavanje otpada u bolničkim zdravstvenim ustanovama iz odgovarajućih fondova Europske unije predloženo je da se uz postojeće registrirane djelatnosti Opća Bolnica Nova Gradiška registrira i za obavljanje djelatnosti sterilnog zbrinjavanja zaraznog i potencijalno zaraznog medicinskog otpada- stoji u obrazloženju.

Related Post

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 30/08/2013 0
SLAVONSKI BROD, 30. kolovoza 2013. – Brodsko-posavska županija uputila je javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi za…