ORGANIZIRANO KRALI

253 0

NOVA GRADIŠKA, 26. lipnja 2014. – Policija je obavila dobar posao uhitila skupinu lopova koji su organizirano krali na području Slavonije. Državno odvjetništvo odredilo im je mjesec dana pritvoru, a policija predala u požeški zatvor.

 

Kako je danas priopćila Policijska uprava brodsko posavska trojica muškaraca iz Slavonskog Broda u dobi od 39, 36 i 35 godina koji su u utorak osumnjičeni zbog sumnje u počinjenje pet kaznenih djela teške krađe počinjenih u trgovine i ugostiteljske objekte na području Nove Gradiške u sklopu kriminalističkog istraživanja osumnjičena su za još 13 kaznenih djela teške krađe počinjenih na području Slavonskog Broda, Vrpolja, Đakova i Požege i Vinkovaca.

 

Oni su osumnjičeni da su provaljivali najčešće u trgovačke radnje i ugostiteljske objekte odakle su otuđivali novac, cigarete i alkoholna pića. Provale su činili u noćnim satima i iz blagajni uzimali novac, a iz trgovačkih radnji veću količinu raznih vrsta cigareta i alkoholnih pića čime su oštetili vlasnike za više desetaka tisuća kuna.

 

U sklopu ovog kriminalističkog istraživanja još jedan 39-godišnjak iz Slavonskog Broda osumnjičen je da je ukradenu robu uglavnom cigarete, iako je znao da se radi o ukradenoj robi uzimao od njih i preprodavao. Policija će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu za kazneno djelo prikrivanje, a za ostalu trojicu kaznene prijave za kaznena djela teške krađe s tim da su 35 i 39-godišnjak osumnjičeni za teške krađe nakon provedenog prvog ispitivanja u državnom odvjetništvo jučer oko 8,30 dovedeni sucu istrage koji im je odredio mjesec dana istražnog zatvora nakon čega su ih policijski službenici predali u zatvor u Požegi.

Related Post

ISKOPAO PROTU-PJEŠAČKU MINU

Autor - 07/04/2011 0
PIVARE 7. travanj 2011. – Jučer oko 12 sati u Pivarama u polju, 57-godišnji građanin je prilikom obrade zemlje iskopao oružje. Policijski…

POLICIJSKI VIKEND

Autor - 05/10/2015 0
SLAVONSKI BROD, 5. listopada 2015. – Na području Policijske uprave brodsko-posavske, za vikend je evidentirano 16 kaznenih djela, od kojih…