OSTANIMO DOMA! -Nema propusnica ali ostaje mjera fizičkog distanciranja

341 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 20. travnja 2020 – Nakon što je jučer Nacionalni stožer civilne zaštite dao suglasnost Stožeru civilne zaštite Brodsko-posavske županije, ukinuo propusnice i omogućio nesmetano kretanja između mjesta na području županije, građane se i dalje upozorava na nužnost daljnjeg distanciranja i pridržavanja mjera koje propisuje epidemiološka služba i nalažu stožeri Civilne zaštite.
Povoljna epidemiološke situacije razlog je ukidanja režima propusnica i povezivanja Brodsko-posavska županija u jedno epidemiološko područje.
-Iako su epidemiološki pokazatelji povoljni to još uvijek ne znači da smo bolest i pobijedili. Bez obzira na pozitivnu Odluku nacionalnog stožera koja se tiče migracija stanovništva, građani se i dalje trebaju pridržavati propisanih mjera fizičkog distanciranja i ostalih mjera koje se tiču čuvanja zdravlja, a mogu se svesti na – ostanimo doma. – kazao je jučer župan Danijel Marušić i zahvalio građanima na do sada iskazanom razumijevanju, strpljenju i poštivanju svih propisanih mjera.

Related Post