OTAC NOŽEM UBO SINA U TRBUH

533 0

NOVA GRADIŠKA 19. kolovoz 2011. – U Opću bolnicu Nova Gradiška noćas je dovezen muškarac (30) s ubodnom ranom u predjelu trbuha. Na kirurškom odjelu odmah je operiran. Utvrđeno je da mu je oštećen želudac i probijen ošit. Nalazi se na odjelu intenzivne njege , a neslužbeno doznajemo da mu je život ugrožen.

 

Policija je danas priopćila da se noćas oko dva sata u Novoj Gradišci u obitelji nasilniki ponašao 56-godišnjak. On je bez posebnog povoda verbalno napao 54-godišnju suprugu što je čuo njihov 30-godišnji sin i u cilju sprječavanja daljnjeg sukoba stao ispred majke kako bi ju zaštitio. Otac ga je ubo kuhinjskim nožem. Ozlijeđeni 30-godišnjak je prevezen u bolnicu gdje su ozljede okvalificirane kao teške tjelesne ozljede. Alko-testiranjem je kod 56-godišnjaka utvrđena koncentracija alkohola u organizmu u iznosu od 1,89 promila, a kod 54-godišnjakinje 2,27 promila. Policija je 56-godišnjaka uhitila te je kriminalističkim istraživanjem potvrđena sumnja u kazneno djelo ubojstva u pokušaju, a u suradnji sa državnim odvjetništvom protiv njega slijedi kaznena prijava. Također, slijedi i optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Related Post

JOŠ UVIJEK IMA NAORUŽANIH GRAĐANA

Autor - 10/12/2015 0
OKUČANI / NOVA KAPELA, 10. prosinac 2015. – Policijski službenici Policijske postaje Okučani proveli su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom zbog…