Ove godine bez Novogradiškog glazbenog ljeta ?!

1278 0

Autor Franjo Samardžić
NOVA GRADIŠKA, 28. travnja 2020. – Upitno je ove godine održavanje svih manifestacija na kojima se okuplja veći broj ljudi, među njima i „Novogradiškog glazbenog ljeta”, glazbene, kulturne, gospodarske i zabavne manifestacije koja u središtu grada u nekoliko dana okupi desetke tisuća ljudi.
Kako sada stvari stoje, samo čudo u obuzdavanju pandemije koronavirusa bi moglo omogućiti okupljanje većeg broja ljudi bez epidemiološke mjere razmaka među ljudima. Kako kaže gradonačelnik Vinko Grgić, iako su ugovori potpisani sa glazbenicima i plaćeni treba pričekati i vidjeti koliko će se pandemija do kolovoza uspjeti obuzdati. Ako ove godine ne bude Novogradiškog glazbenog ljeta ugovori sa izviđačima će se prolongirati za narednu godinu.
Dinka Matijević, direktorica gradske Turističke zajednice, kaže da postoji i naputak Hrvatske turističke zajednice da se ne organiziraju masovnije manifestacije, kao što je i Novogradiško glazbeno ljeto, na kojoj bude u jednoj večeri i deset tisuća ljudi.

Related Post

Položili vijence povodom Dana županije

Autor - 15/04/2011 0
SLAVONSKI BROD 15. travanj 2011. – Obilježavajući Dan Brodsko-posavske županije, 15. travnja, predstavnici Grada Slavonskog Broda, zamjenici gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić…