PIJANI BICIKLISTI I VOZAČI AUTOMOBILA

1129 0

NOVA GRADIŠKA, 24. rujna 2010. – U Cagama, Starom Petrovom Selui Benkovcu jučer su pijani muškarci izazivali prometne nezgode vozili automobil i svađali se. U Cagama je lakše ozlijeđen 52-godišnjak koji je upravljao biciklom s 2,57 promila alkohola. U trenutku dok ga je pretjecao teretni automobil marke „Man“ s priključnim vozilom marke „Kogel“ skrenuo je desno na zemljanu površinu, a potom naglo na lijevu stranu vrativši se na kolnik i tom prilikom prednjim kotačem bicikla udario u zadnji bočni dio priključnog vozila, nakon čega zajedno s biciklom pao na zemlju. Liječnička pomoć pružena mu je u Općoj bolnici u Novoj Gradiški, gdje je i zadržan na daljnjem liječenju.

 

Policijski službenici su oko 23,20 sati u Starom Petrovom Selu prilikom nadzora prometa zatekli 46-godišnjaka, koji je s 2,10 promila alkohola u organizmu upravljao osobnim automobilom marke „Renault“, novogradiških registarskih oznaka.

  

Jučer u 17,45 sat ispred jedne trgovine u Benkovacu, 51-godišnjak s 3,25 promila alkohola i 56-godišnjak s 2,64 promila alkohola u organizmu narušavali su javni red i mir. Policija ih je zatekla kako se glasno svađaju govoreći jedan drugom razne pogrdne riječi. Zbog alkoholiziranosti oba muškarca su smještena u posebne prostorije policije radi otriježnjenja, a protiv njih slijede optužni prijedlozi Prekršajnom sudu Nova Gradiška zbog narušavanja javnog reda i mira. Kaznene prijave zaradili su i ostali pijanci.  

Related Post

UHVAĆENI LOPOVI

Autor - 12/11/2015 0
NOVA GRADIŠKA /STARO PETROVO SELO,12. studeni 2015. – Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom iz Starog Petrovog Sela…

PROMETNA NESREĆA

Autor - 03/07/2014 0
SLAVONSKI BROD, 3. srpnja 2014. – Danas, oko 12.35 sati, u Požeškoj ulici, između Slavonskog Broda i Gromačnika, dogodila se…