PIJENJE NA JAVNOM MJESTU NIJE DOZVOLJENO: Policajci sankcionirali pijančevanje u Podvinju

4380 0

Mladež konzumira alkohol na prostorima kao što su parkovi, tržnice i prostori uz škole i druge ustanove, a najviše pivo, tijekom ljeta pije se po selima uz prodavaonice mješovite robe
SLAVONSKI BROD, 2. kolovoz 2019. – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, u srijedu (31. srpnja), oko 21 sat, u Podvinju, na Trgu Svetog Antuna, uhvatili su 36-godišnjaka i 40-godišnjaka kako konzumiraju alkoholna pića na javnom mjestu čime su počinili prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
Policajci su također utvrdili da je 36-godišnjak počinio i prekršaj iz Zakona o osobnoj iskaznici. Policijski službenici protiv prekršitelja podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.
Pijenje zakonski nije, dakle, dozvoljeno na javnim mjestima. Unatoč tome nije rijetka pojava da stariji, ali i mladež konzumiraju alkohol na za to određenim prostorima kao što su parkovi, tržnice i prostori uz škole i druge ustanove. Isto tako, najviše pivo, tijekom ljeta pije se po selima uz prodavaonice mješovite robe.

Related Post