PLANULE MANDARINE PO 3 KUNE

475 0

Mandarina više nema pa nema ništa ni od najavljene prodaje u Starom Petrovom Selu, Okučanima i Gornjim Bogićevcima

NOVA GRADIŠKA, 15. studeni 2014. – Proizvođač mandarina Matko Babić nije očekivao da će u Novoj Gradiški za samo nekoliko sati prodati 20 tona mandarina.

Iako je prodaja ispred vojarne oglašena u vremenu od 8 do 13 sati u 11 sati šleper je bio prazan i mandarina više nije bilo iako su Novogradiščani i dalje dolazili.

LAG zapadna Slavonija uključio se u akciju pomoći proizvođačima mandarina. U subotu i nedjelju organizirao je prodaju neretvanskih mandarina po cijeni od 3 kune. Nitko nije očekivao da će biti tolika potražnja i da će u Novoj Gradiški za samo tri sata sve mandarine biti prodane. Marijana Bošnjak se u ime LAG-a zapadna Slavonija ispričava mještanima Starog Petrovog Sela, Okučana i Gornjih Bogićevaca, zbog najave da će se mandarine prodavati u njihovim mjestima danas i sutra, a mandarina nema.

Nije isključeno da još pokoji šleper s madarinama dođe narednih dana iz neretvanske doline u novogradiški kraj. Na pitanje koliko je zadovoljan s cijenom od 3 kune za kilogram, Matko Babić kaže da je zadovoljan zbog prodaje ali da je cijena na granici rentabilnosti. Dodaje da je to dobra cijena u slučaju da se mandarina prodaje u nasadu.

Related Post

POVEĆAVA SE BROJ NEZAPOSLENIH

Autor - 16/01/2014 0
U novogradiškoj ispostavi u prosincu je evidentirano 5558 nezaposlenih osoba NOVA GRADIŠKA,  16. siječanj 2014. – Na evidenciju nezaposlenih u

GRAD NOVA GRADIŠKA

Autor - 04/08/2014 0
Poštovane sugrađanke i sugrađani, čestitam vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.