PRIJEM ZA ČLANOVE TAEKWONDO KLUBA „VUKOVI“

537 0

NOVA GRADIŠKA, 11. rujan 2014. – Gradonačelnik Željko Bigović sinoć je organizirao prijem za članove novogradiškog Taekwondo kluba „Vukovi“. Razlog su sportski uspjesi koje postižu, a što je uočio i Hrvatski olimpijski odbor koji je klubu dao potporu u opremi vrijednu 50 tisuća kuna. u opremi.

 

– Doista je prekrasno vidjeti mlade ljude da se bave sportom, da zdravo žive i da imaju kvalitetan odnos prema životu i svojim obavezama. Sve zasluge i čestitke upućujem i roditeljima, jer baviti se ovakvim sportom bez podrške roditelja je nemoguće. Čestitam vam na uspjesima – istaknuo je gradonačelnik Željko Bigović.

Trener Damir Javorović zahvalio se gradonačelniku na potpori koja puno znači za mlade sportaše. Podsjetimo. Taekwondo kluba „Vukovi“ prošle je godine u povodu Dana grada dobio gradsko priznanje Grb grada.

Taekwondo kluba „Vukovi“ osnovan je 2008. godine na inicijativu Damira Javorovića i Dubravka Sporiša. Iako je jedan od najmlađih klubova u našem gradu, njegovi su članovi ostvarili zavidne sportske rezultate, a klub kao sportska institucija daje velik doprinos, ne samo u sportskom životu grada, već i prema mladim ljudima koje okuplja usmjeravajući ih, kako je kazao gradonačelnik, prema životu i svakodnevnim obvezama.

Članovi Taekwondo kluba „Vukovi“ u Novu Gradišku su donijeli više od 400 medalja, među kojima je najviše onih osvojenih na međunarodnim natjecanjima.

Related Post

NOVOGRADIŠKO GLAZBENO LJETO

Autor - 14/08/2015 0
U sklopu popratnih sadržaja 20. Novogradiškog glazbenog ljeta, događaj koji je prošle godine iznimno posjećen, a tako se i očekuje…