PLESNI SUDIO MARINE MIHELČIĆ U NOVOJ GRADIŠKI

1023 0

Uspješnu plesnu sezonu u nedjelju 16.lipnja 2013. u Dvorani Relković obilježio je Plesni studio Marine Mihelčić u Novoj Gradiški.

 

Na završnoj svečanosti pod nazivom HAJDEMO U ZOLOŠKI VRT male i velike plesačice pokazale su da zaista vrijedno rade i postižu hvale vrijedne rezultate.

 

Voditeljica programa Hana Boban, članica Plesnog studija M.M. iz Požege i plesačice svih plesnih skupina predvođene svojom trenericom Natašom Ledić odlično su odradile sve zadatke , a prisutni mališani , njihove mame i tate, djedovi i bake, u ovom toplom nedjeljnom poslijepodnevu uživali u ljepotama i zanimljivostima zološkog vrta punog ružičastih plamenaca, čimpanzi , leptirića, vjeverica , ptica, zebri,bubamara, crnih labudova do zmija, šišmiša, kornjača, ribica, klokana i tigrića. Uživali su u njihovim plesnim koracima, kostimima i maštovitim rekvizitima koje iz godine u godinu sve ljepše izrađuju vrijedne ruke trenerica i njihovi suradnici.

 

Sudionici plesnog projekta IDEMO U ZOLOŠKI VRT na kraju priredbe dobilI su topao pljesak svih nazočnih i želju da i dalje ustraju u svojim plesnim koracima.

 

kvpoumar

Related Post

TEATAR GAVRAN

Autor - 18/10/2012 0
U organizaciji Učilišta „Relković“ Nova Gradiška sinoć (17. listopada) je gostovao Teatar Gavran s predstavom „Lutka“ najizvođenijeg hrvatskog kazališnog pisca…