Predavanje: KAKO POMOĆI VRŠNJAKU OBOLJELOM OD MALIGNE BOLESTI

1017 0

Pučko otvoreno učilište M. A. Relković u suradnji s Udrugom Krijesnica u četvrtak, 9. ožujka 2017. u 12,00 sati (Dom kulture) organizira predavanje “Kako pomoći vršnjaku oboljelom od maligne bolesti”. Predavanje je namijenjeno djeci viših razreda osnovne škole, kao i nastavnicima, roditeljima i svima koji sudjeluju u radu s djecom. Predavanje će se održati u sklopu projekta “Malo svjetlo nade” u kojem glavnu ulogu imaju mladi koji su pobijedili zloćudne bolesti.

Predrasude, strah i neznanje velika su prepreka za prihvaćanje i podršku djetetu koje je liječeno od raka, a koje se nakon dugog izbivanja vraća u svoju školu, susjedstvo, među vršnjake. Cilj predavanja je informirati, senzibilizirati i pripremiti matičnu sredinu liječenog djeteta za njegov povratak kući.

Pokažimo spremnost za učenje i suočavanje s problematikom malignih bolesti dječje dobi!

Zbog potreba organizacije, molimo Vas da svoj dolazak na predavanje najavite na broj: 091 361 05 00, najkasnije do 6. 3. 2017.

Projekt edukacije matičnih sredina djece liječene od malignih bolesti preporučuje Ministarstvo obrazovanja, podržava Agencija za odgoj i obrazovanje, sufinancira Ministarstvo zdravlja.

Related Post