PLESNI SUDIO MARINE MIHELČIĆ U NOVOJ GRADIŠKI

633 0

U prepunoj dvorani Doma kulture u utorak 19.lipnja 2012. završnu svečanost uspješne plesne sezone u Novoj Gradiški održale su male i velike plesačice Plesnog studija Marine Mihelčić .

 

U društvu svoje vrijedne trenerice NATAŠE LEDIĆ na završnoj priredbi pokazale su ŠTO ĆE BITI KAD ODRASTU.

 

Ideje su dobivale od svojih sugovornika liječnice – dr.Ljepše, učiteljice glazbe Silvije, jedne uspješne frizerke i mladog poštara, pa instruktorice i vlasnice rekreacijskog centra, vatrogasca, cvjećarice Ivone, pa sve do slastičara bez čijeg sladoleda ljeto u Novoj Gradiški i nije ljeto.

 

Svi oni mladim plesačima Plesnog studija Marine Mihelčić pomogli su u otrivanju tajni i ljepote pojedinih zanimanja, a teta Nataša ih naučila kako ih što bolje predstaviti PLESOM.

 

Sudionici plesnog projekta ŠTO ĆU BITI KAD ODRASTEM, ali i brojni sponzori i prijatelji Plesnog studija Marine Mihelčić u Novoj Gradiški na kraju priredbe dobili su zahvalnice, a male i velike plesačice i njihove plesne pedagoginje topao pljesak svih nazočnih na završnoj priredbi.

Related Post

GRANIČARI SVOME GRADU

Autor - 10/12/2012 0
Gradu i župi u čast Hrvatsko pjevačko društvo Graničar održalo je tradicionalni svečani koncert 8. prosinca u Domu kulture.

Gradu za rođendan

Autor - 07/12/2011 0
Koncert GRADU ZA ROĐENDAN, u utorak 6. prosinca Gradu su darovali i njegovi najstariji sugrađani – članovi Udruge matice hrvatskih…

GRADSKA GLAZBA SVOME GRADU

Autor - 10/12/2012 0
U petak 7.prosinca 2012., u predvečerje blagdana Dana Grada i Župe Bezgrješnog Začeća Blažene Djevice Marije, pred punim gledalištem Dvorane…