Pobjeda Sloge

486 0

27. veljače 2012. – Nogometaši Sloge jučer su na svome

igralištu pobijedili momčad Budućnosti iz Rešetara s 2:1(2:0) i tako završili pripremne utakmice prije starta proljetnog dijela prvenstva.

 

Prvi pogodak postigao je Menegoni u 10. minuti utakmice, a na 2:0 je povisio Mutnjaković pet minuta kasnije. Konačni rezultat postavio je Gospočić u 82. minuti iz kaznenog udarca.

Trener Sloge Žaljko Bakunić je o utakmici rekao: „Zadnja provjera pred početak prvenstva pokazala je dva lica. Ulazak u utakmicu vrlo dobar gdje smo brzo poveli s 2:0, te ono drugo lice sa puno nediscipline i neodgovornosti u igri. Takav pristup nas je i doveo u nezavidnu situaciju, pa predstoji grčevita borba za opstanak. Slijedeći period treba iskoristiti za ispravljanje navika iz prošlosti i mnogo mokotrpnog rada na taktičkoj disciplini za koje će trebati dosta odricanja i strpljenja svakoga pojedinca.

U subotu u 3. ožujka u Novoj Gradiški igramo prvu prvenstvenu utakmicu sa vrlo dobrom momčadi Posavinom iz Velike Kopanice, gdje očekujemo, iako oslabljeni neigranjem našeg kapetana Bokana, dobru igru i našu pobjedu koja bi nam puno značila za dobro raspoloženje i motivaciju za idući period“ – istakao je trener Bakunić.

Sloga je jučer igrala u sastavu: Matković, Brajković, Bokan, Denac, Bakunić, Mutnjaković, Đurić, Menegoni, Čavalić, Petrović,Đurić, još su igrali: Plavac, Ugarković. Radošić, Vlainić, Pavišić. Trener Željko Bakunić.

Related Post