Policajac Goran Jozić druži se s osnovcima i educira ih o opasnostima u prometu

621 0

SLAVONSKI BROD – U područnoj Osnovnoj školi „Bogoslav Šulek“ u Vranovcima, Goran Jozić policijski službenik za preventivu cestovnog prometa Postaje prometne policije Slavonski Brod održao je 30. rujna još jedno u nizu edukativnih predavanja učenicima prvih razreda.
Naime, policijski službenik Goran neumorno posjećuje osnovne škole na području Policijske uprave brodsko-posavske te djeci školskog uzrasta kroz zanimljiva predavanja dočarava sve opasnosti koje u sebi krije njihovo sudjelovanje u cestovnom prometu, nesebično dijeleći svoja iskustva i znanja s njima.
Djecu, kao često nepredvidivu i zaigranu populaciju koja upisom u osnovne škole postaju aktivni sudionici u cestovnom prometu važno je svakodnevno podsjećati i educirati o pravilima ponašanja u prometu kako bi time smanjili faktor rizika i njihovo bolje snalaženje u šarolikim prometnim situacijama. Policijski službenik koji kroz svoj posao izravno utječe na stanje sigurnosti cestovnog prometa važan je čimbenik u djetetovom odrastanju i školskoj izobrazbi.
Policajac Goran je po završetku edukativnog predavanja učenicima poklonio reflektirajuće kabanice kao prvi korak prevencije u njihovom sudjelovanju u prometu u ove jesenske dane.

Related Post