POLICIJA IH UHITILA: Udarali ga rukama, nogama i raznim predmetima i razbijali inventar ugostiteljskog objekta, čuli se i pucnji

1600 0

SLAVONSKI BROD – U ponedjeljak (7. listopada), u 22.50 sati, Operativno komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske zaprimio je dojavu o narušavanju javnog reda i mira, u Slavonskom Brodu, u Naselju Andrije Hebranga, u jednom ugostiteljskom objektu. Prilikom narušavanja javnog reda i mira, ozlijeđen je 47-godišnjak, nakon čega su se počinitelji udaljili s mjesta događaja.
Odmah po dojavi na mjesto događaja su izašli policijski službenici koji su intenzivno tragali za počiniteljima što je rezultiralo u utorak (8.listopada), oko 9.30 sati, uhićenjem te dovođenjem u Policijsku postaju Slavonski Brod, 44-godišnjaka i 29-godišnjaka za koje je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su počinitelji kaznenog djela. Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske kriminalističkim istraživanjem su utvrdili da su 44-godišnjak i 29-godišnjak, u ponedjeljak (7. listopada), u vremenu od 22.40 do 22.50 sati, u Slavonskom Brodu, u Naselju Andrije Hebranga, u jednom ugostiteljskom objektu fizički nasrnuli na 47-godišnjaka udarajući ga rukama, nogama i raznim predmetima pri čemu su ga lakše ozlijedili te su tom prilikom i razbijali inventar ugostiteljskog objekta pričinivši veću materijalnu štetu, nakon čega su se udaljili s mjesta događaja. Nadalje, ozlijeđeni 47-godišnjak se potom uputio u Policijsku postaju Slavonski Brod gdje mu je ukazana liječnička pomoć, a zatim i u Općoj bolnici „Dr. Josip Benčević“. Dok se ozlijeđena osoba nalazila na ukazivanju liječničke pomoći, 44-godišnjak i 29-godišnjak su se vratili ispred ugostiteljskog objekta te nastavili s narušavanjem javnog reda i mira razbijajući izlog objekta nakon čega su se ponovno udaljili te su se prilikom njihovog udaljavanja s mjesta događaja začuli i pucnjevi iz vatrenog oružja.
Policijski službenici protiv 44-godišnjaka i 29-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu Slavonski Brod zbog počinjenih kaznenih djela Teška tjelesna ozljeda i Oštećenje tuđe stvari, ali i nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju činjenica i ostalih detalja vezanih uz ispaljene hice iz vatrenog oružja. Počinitelji kaznenih djela su 8. listopada, u jutarnjim satima, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske.

Related Post