POLICIJA – U PET PROMETNIH NEZGODA OZLIJEĐENE DVIJE OS

1006 0

OKUČANI, 3. siječanj 2011. – Na području Policijskih postaja

Okučani i Nova Gradiška u razdoblju od 27. prosinca 2010. do 3. siječnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno četiri kaznena djela i to jedno kazneno djelo krađe, jedno oštećenje tuđe stvari, jedna prijetnja i jedno kazneno djelo izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude. Policija je protiv počinitelja podnijela odgovarajuće kaznene prijave, te nastavlja daljnji rad u cilju pronalaska nepoznatih počinitelja. Oštećene osobe su upoznate sa pravom podnošenja prijedloga za kazneni progon za kaznena djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari.

 

Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Okučani i Nova Gradiška, dogodilo se ukupno pet prometnih nesreća od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama dvije osobe su lakše ozlijeđene.

 

Tijekom prošlog tjedna evidentirano je ukupno tri prekršaja, od kojih jedan u oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, jedan prekršaj u oblasti Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, te jedan prekršaj iz Zakona o osobnoj iskaznici.

 

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je od 31. prosinca do 2. siječnja prešlo ukupno 32 534 putnika i 11 532 vozila.

 

Related Post