POLICIJA ULOVILA NOVOGRADIŠKE LOPOVE

1450 0

NOVA GRADIŠKA, 23. travanj 2013. – U Policijsku postaju Nova Gradiška, jučer je zaprimljena prijava o krađi. Policijski službenici su utvrdili da je, dana 19. travnja, 25-godišnjak iz radione svog oca na novogradiškom području,

otuđio više stotina kilograma lima i prodao u stanici za otkup sekundarnih sirovina. Policija je oštećenog upoznala sa pravom pokretanja privatne tužbe.

 

UKRAO MOBITEL U UGOSTITELJSKOM OBJEKTU – Policijski službenici Policijske postaje Nove Gradiške, jučer su operativnim radom na terenu otkrili počiniteljicu kaznenog djela krađe. Utvrdili su da je jučer, oko 17.30 sati, 26-godišnjakinja iz unutrašnjosti ugostiteljskog objekta u Novoj Gradiški, u Ulici Sl. Graničara, otuđila mobitel (vlasništvo 24-godišnjakinje). Policija je mobitel od 26-godišnjakinje oduzela i vratila vlasnici, koju je upoznala sa pravom pokretanja privatne tužbe.

 

UKRAO DJEČJA KOLICA – Jučer su policijski službenici otkrili počinitelja kaznenog djela krađe. Naime, utvrdili su da je sinoć, u između 20 i 21 sati, u Novoj Gradiški, iz hodnika zgrade u naselju Urije, 29-godišnjak otuđio dječja kolica. Policija je počinitelja kaznenog djela otkrila u osobnom automobilu na parkiralištu trgovačkog centra, oduzela otuđena dječja kolica i vratila 24-godišnjem vlasniku, kojega su upoznali sa mogućnošću pokretanja privatne tužbe.

Related Post