POLICIJA UPOZORAVA RODITELJE DA KRŠE OBITELJSKI ZAKON

1678 0

NOVA GRADIŠKA, 19. rujna 2016.- Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, u subotu, dana 17. rujna, oko 22.55 minuta na gradskoj tržnici u Novoj Gradiški, zatekli su dvojicu 25-godišnjaka u konzumiranju raznih alkoholnih pića

na javnom mjestu. Policija je obojici izdala upozorenja zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 

U užem centru Slavonskog Broda, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod u zajedničkoj suradnji sa mjerodavnom inspekcijom, dana 17./18. rujna, od 23 sata do 2.30 minuta, pojačano su nadzirali četiri ugostiteljska objekta, kojom prilikom su u dva utvrdili prekršaje iz Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti (točenja alkoholnih pića maloljetnoj osobi). Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, nadalje su utvrdili tri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (pijančevanje na javnom mjestu), te su protiv trojice prekršitelja (jedna maloljetna i dvije punoljetne osobe) izdali upozorenja.

 

Prilikom pojačanog nadzora, policija je zatekla četiri osobe mlađe od 16 godina iza 23 sata, izvan roditeljskog doma, bez pratnje roditelja ili punoljetne osobe od roditeljskog povjerenja.

 

Policijski službenici u pozvali roditelje da dođu po svoju djecu te iz upoznali o kršenju odredbi Obiteljskog zakona.

Related Post