U automobilu njemačkih registarskih oznaka poginule dvije osobe

1000 0

Foto: A. Primorac sbplus

SLAVONSKI BROD, 8. rujna 2019. – Policija raspolaže s novom informacijom vezanom uz prometnu nesreću koja se dogodila danas oko 15 sati, na autocesti A3, kod Bukovlja.
– Prema trenutnim saznanjima u osobnom automobilu njemačkih registracijskih oznaka nalazile su se dvije osobe koje su smrtno stradale. Policijski službenici u suradnji sa zamjenicom Županijske državne odvjetnice obavljaju očevid kojim će se utvrditi sto je prethodilo ovoj prometnoj nesreći. – stoji u priopćenju Krešimira Šimića, policijskog službenika za odnose s javnošću Policijske uprave brodsko-posavske.
Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske danas je oko 15 sati zaprimio dojavu o prometnoj nesreći na autocesti A3 Bregana-Lipovac. Odmah po dojavi na mjesto događaja izašli su policijski službenici koji su odmah utvrdili da se prometna nesreća dogodila na sjevernom kolničkom traku autoceste A3 kod Bukovlja. Po dolasku na mjesto nesreće utvrdili su kako je došlo do slijetanja vozila, probijanje zaštitne ograde te su potom završili u šikari. Uz policijske službenike izašli su i članovi Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod, te pripadnici Dobrovoljnih vatrogasnih društava Bukovlje i Vranovci. Vozilo je u potpunosti izgorjelo.

Related Post

Vozač napuhao 2.28 promila

Autor - 26/01/2017 0
SLAVONSKI BROD – Jučer, dana 25. siječnja, oko 18.15 sati, na autocesti A3, kod Slavonskog Broda, policijski službenici Postaje prometne…