POLICIJSKA 24 SATA : Čisteći dvorišnu zgradu pronašao ručne bombe

374 0

Jučer je, na području policijske uprave, zabilježeno šest (6)

kaznenih djela. U prometu se dogodile dvije (2) prometne nesreće s materijalnom štetom u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba. Evidentirana su tri (3) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, tri (3) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, dva (2) prekršaja iz Zakona o strancima, jedan (1) prekršaj iz Carinskog zakona i jedan (1) prekršaj iz Zakona o slatkovodnom ribarstvu.

 

 

VISOK VODOSTAJ ZATVORIO SKELSKI PRIJELAZ U SVILAJU

 

– Jutros, oko 7.40 sati, policija je obaviještena da je skela na graničnom prijelazu Svilaj prestala s radom zbog visokog vodostaja rijeke Save do daljnjega.

 

U DUBOVCU PRONAŠAO RUČNE BOMBE

 

– Oko 14 sati, jučer, 36-godišnjak je čisteći dvorišnu zgradu u Dubovcu pronašao četiri ručne bombe zaostale iz Domovinskog rata. Oružje su na siguran način preuzeli policijski službenici protueksplozijske zaštite. Policija podsjeća građane da i dalje mogu dragovoljno predati oružje koje ilegalno posjeduju bez straha od sankcija. Potrebno je nazvati policiju na broj telefona 192 i policijski službenici će doći na dogovorenu lokaciju radi preuzimanja oružja.

Related Post