OKUČANCU KAZNENA PRIJAVA ZBOG LJUBAVI PREMA ORUŽJU

1052 0

NOVA GRADIŠKA, 10. travanj 2013. – Policijski službenici

Policijske postaje Okučani, jučer su proveli kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom na okolnosti počinjenja kaznenog djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih sredstava. U pretrazi obiteljske kuće i drugih prostorija koje koristi 51-godišnjak pronađene su dvije poluautomatske puške, puška sa glatkim cijevima (bokerica), tijelo ručne bombe M-75 bez upaljača i 250 grama nitro – celuloznog baruta. Policija protiv 51-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu.

 

POKRALI CIGARETE IZ KIOSKA – Noćas, između 1 i 2 sata, u Slavonskom Brodu, Podvinje, provaljeno je u kiosk iz kojega je otuđena veća količina raznih cigareta, a vlasnik oštećen za nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici su na okolnosti počinjenja kaznenog djela teške krađe, uhitili dvojicu muškaraca iz Zagreba (32-godišnjak i 48-godišnjak), nad kojima je u tijeku kriminalističko istraživanje.

 

PROVALA U TRGOVINU – Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom, kojim je policija potvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo teške krađe. Utvrđeno je da je 19-godišnjak provalio u trgovinu u Sibinju, otuđivši novac i veću količinu raznih cigareta. Tako je vlasnik oštećen za nekoliko tisuća kuna. Policija protiv 19-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu.

 

U DAVORU KRALI KOKOŠI – Jučer je 57-godišnjak prijavio policijskim službenicima Postaje granične policije Stara Gradiška, da mu je netko (petak/subota), iz staje nedaleko od Davora otuđio domaće kokoši (iznad 20 komada). Policija traga za počiniteljem kaznenog djela krađe.

Related Post