UKRADEN NAKIT VRIJEDAN NEKOLIKO DESETAKA TISUĆA KUNA

416 0

STARO PETROVO SELO 24. prosinac 2013. – U poslijepodnevnim satima,

jučer, netko je iz obiteljske kuće na području općine Staro Petrovo Selo, otuđio veću količinu zlatnog nakita, oštetivši tako vlasnika za nekoliko desetaka tisuća kuna. Policija traga za počiniteljem kaznenog djela krađe i otuđenim predmetima.

 

UHVAĆEN U KRAĐI – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom na okolnosti počinjenja kaznenog djela teške krađe. Osumnjičeni je, oko 1,30 sati, uhvaćen na mjestu događaja počinjenja kaznenog djela u Novoj Gradiški. Policija ga sumnjiči da je provalio u ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio više boca alkoholnog pića i fotoaparat. Otuđeni predmeti su oduzeti i vraćeni vlasnici, a policijski službenici protiv 31-godišnjaka dostavljaju kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

 

GODINAMA KRAO PLIN – Kriminalističkim istraživanjem nad 41-godišnjakom, policija je potvrdila sumnju u kazneno djelo krađe. Osumnjičeni je prije nekoliko godina u svoju obiteljsku kuću neovlašteno priključio i koristio plin, oštetivši tako poduzeće iz Slavonskog Broda. Policija je 41-godišnjaka kazneno prijavila Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

 

PRIJEVARA – Jučer, oko 13 sati, 18-godišnjak je u Policijskoj postaji Slavonski Brod, prijavio prijevaru. Tijekom travnja, svibnja i lipnja, na nagovor i obećanja 20-godišnjaka, potpisao je pretplatničke ugovore u nekoliko telekomunikacijskih centara, preuzeo mobitele, davši ih 20-godišnjaku, koji nije podmirivao račune unatoč obećanjima. Osumnjičeni 20-godišnjak je kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u kazneno djelo prijevare.

Related Post