POLICIJA PRIOPĆILA – Čuvajte se „zdravstvenih djelatnica“ koje masiraju kičmu i kradu

344 0

26. studeni 2012. – SAŽETAK – Tijekom vikenda, na području

policijske uprave, evidentirano je 17 kaznenih djela, od kojih je najveći broj (14) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se sedam (7) prometnih nesreća, od kojih jedna (1) s ozlijeđenim osobama i šest (6) s materijalnom štetom. Pritom je jedna (1) osoba teško ozlijeđena, dok je jedna (1) osoba lakše ozlijeđena. Evidentirano je pet (5) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te šest (6) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

 

KAZNENO DJELO – Jučer, u policijskoj postaji Okučani, 74-godišnjakinja je prijavila krađu, tj. da su joj u kuću, 31. listopada došle dvije ženske osobe, predstavivši se kao zdravstvene djelatnice, koje su joj izmjerile tlak i izmasirale kralježnicu, udaljivši se potom iz obiteljske kuće. Starica je sutradan shvatila da je okradena, odnosno da joj iz novčanika nedostaje novac. Policija traga za počiniteljima.


PROMETNA NESREĆA – U subotu, oko 23.30 sati u Slavonskom Brodu, na prilaznom kolniku u naselju Andrije Hebrang, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba. Do prometne nesreće je došlo jer je 28-godišnjak upravljao osobnim automobilom Alfa Romeo, pod utjecajem alkohola (1,17 promila), dok se u vozilu kao suvozač nalazio 29-godišnjak, pod utjecajem alkohola (3,08 promila), koji je za vrijeme vožnje otvorio vrata, te je došlo do udara u bočni dio parkiranog Citroena. Policija protiv obojice dostavlja prekršajne naloge Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu. (PUBP)

Related Post