POLICIJSKA UPRAVA: U cilju zaštite djelatnika od koronavirusa Odjel upravnih poslova zaprima samo hitne zahtjeve

731 0

SLAVONSKI BROD, 23. kolovoza 2020. – Od ponedjeljka (24. kolovoza), u Odjelu upravnih poslova će se zaprimati isključivo hitni zahtjevi (referada za strance, prijavništvo, vozačke dozvole), te obavljati uručenja riješenih spomenutih dokumenata.

Odjel upravnih poslova Policijske uprave brodsko-posavske, u petak je organizirao rad na drugačiji način kad je kod jedne zaposlene osobe dijagnosticiran koronavirus, koja se zarazila izvan radnog mjesta.

Odmah su poduzete sve epidemiološke mjere.

Ujedno napominjemo da spomenuti Odjel, a niti Policijska uprava brodsko-posavska nisu žarište koronavirusa, obzirom da su se i ranije u radu sa strankama primjenjivale preporučene epidemiološke mjere.

Od ponedjeljka (24. kolovoza), u Odjelu upravnih poslova će se zaprimati isključivo hitni zahtjevi (referada za strance, prijavništvo, vozačke dozvole), te obavljati uručenja riješenih spomenutih dokumenata.

Građani kojima je neophodna žurna izrada dokumenata (osobna iskaznica, putna isprava), mogu podnijeti zahtjev u Policijskoj postaji Nova Gradiška (upravni poslovi), dok će se uručenje istih obaviti u Odjelu upravnih poslova u Slavonskom Brodu.

Uvažavajući novonastale okolnosti molimo građane za razumijevanje i strpljenje.

Related Post