POLICIJSKA UPRAVA UPRAVNI POSLOVI: Referada u Novoj Gradiški ne radi sa strankama

496 0

SLAVONSKI BROD, 2. travnja 2020. – Upravni poslovi ne rade sa strankama, izuzev iz opravdanih razloga, kao što su izdavanje osobnih iskaznica u opravdanim slučajevima i izdavanje vozačkih dozvola – samo profesionalnim vozačima

Referade upravnih poslova Policijske uprave brodsko-posavske, u Ulici I. Mažuranića br. 16 i Policijskoj postaji Nova Gradiška u Ulici A. M. Reljkovića br. 1, ne rade sa strankama.

U trenutnoj situaciji rješavaju se upravni posli samo za one osobe, koje za to imaju opravdani razlog isključivo zbog: izdavanja osobnih iskaznica u opravdanim slučajevima i izdavanja vozačkih dozvola – samo profesionalni vozači.

S obzirom na trenutno prioritetne poslove policije koje s ciljem zaštite svih građana Republike Hrvatske poduzimamo na terenu, samo u opravdanim i žurnim slučajevima, odnosno dodatni specifični upiti koji se odnose na potrebu rješavanja upravnih poslova čije bi ne rješavanje u znatnoj mjeri moglo utjecati na ostvarivanje određenih prava bitnih za egzistenciju i zdravlje određene osobe, mogu se dostaviti na adresu brodsko-posavska@policija.hr.

Informacije i upute vezano uz opravdane razloge, građani mogu dobiti putem kontakta na poveznici Kontakt telefoni za građane – upravni poslovi. Sve druge informacije vezane za obavljanje upravnih poslova mogu se naći na mup.gov.hr.

Related Post