Policijski pas nanjušio ecstasy, policajci pronašli kokain

563 0

SLAVONSKI BROD, 5. ožujka 2020. – Jučer,u 15.30 sati, na autocesti A3, na odmorištu Sredanci, policijski službenici su zaustavili osobni automobil slovenskih registracijskih oznaka, a kojim je upravljao 26-godišnji državljanin Slovenije. Prilikom pregleda vozila i osobe, službeni policijski pas je detektirao drogu te su policijski službenici daljnjim pregledom vozila kod 26-godišnjaka pronašli 3 tablete ecstasya.
Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave brodsko-posavske, jučer su u 19.40 sati, na Zapadnoj veznoj cesti, u Slavonskom Brodu, zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 30-godišnjak, a u kojem se na mjestu suvozača nalazio 34-godišnjak. Prilikom pregleda vozila i osoba, policajci su kod 34-godišnjeg suvozača pronašli pvc vrećicu u kojoj se nalazilo 2,3 grama kokaina.
Policijski službenici protiv počinitelja prekršaja podnose prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Related Post