Položeni vijenci u povodu Dana antifašističke borbe i Dana državnosti

562 0

NOVA GRADIŠKA, 21. lipanj 2019. -U povodu Dana antifašističke borbe i Dana državnosti, najvećeg hrvatskog praznika i simbola uspostave hrvatske države, slobode i demokracije, danas su kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima položeni vijenci i zapaljene svijeće u počast poginulim antifašistima i poginulim hrvatskim braniteljima, te svima onima koji su živote utkali u slobodu i neovisnost Hrvatske. Posebna počast odana je prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu kod njegove biste.
Vijence su položila i svijeće zapalila izaslanstva udruga proisteklih iz Domovinskog rata, Grada Nova Gradiška, koje je predvodio gradonačelnik Vinko Grgić i Brodsko-posavske županije, koje je predvodio Željko Burazović, Policijske postaje Nova Gradiška, gradskih udruga i društava, institucija i ustanova.
Minutom šutnje i molitvom, koju je vodio Krešimir Baković, odano je dužno poštovanje i zahvalu svim poginulim i umrlim antifašistima, hrvatskim braniteljima i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu.

Related Post

UPOZORENJE IZ MUP-a

Autor - 22/01/2014 0
Umjesto plaćanja, građani se trebaju javiti najbližoj policijskoj postaji i prijaviti slučaj

POLICIJSKA UPRAVA BRODSKO-POSAVSKA

Autor - 26/04/2016 0
SLAVONSKI BROD, 26. travanj 2016. – U okviru obilježavanja blagdana svetog Marka evanđeliste, jučer je proslavljen Dan kapelanije Policijske uprave…