Ponovno starta Gradska kuglačka liga

1062 0

20. ožujak 2011. – Vrše se pripreme za natjecanja u Gradskoj

kuglačkoj ligi, koja će se i ove godine održati u organizaciji HVIDR-e Nova Gradiška. Svi zainteresirani za sudjelovanje u Gradskoj kuglačkoj ligi trebaju se prijaviti najkasnije do 8.travnja. Kao i proteklih godina mogu sudjelovati momčadi i ekipe, a prošlogodišnji naslov brani momčad HVIDR-e. Liga se do sada pokazala kao vrlo zanimljivo natjecanje koje je privuklo brojne pristalice kuglanja, kako aktivne igrače, ali i kao gledatelje.

Pošto se i ove godine očekuje veliko zanimanje za ovo popularno gradsko kuglačko natjecanje na vrijeme su organizatori počeli s pripremama, pa žele prije svega utvrditi broj sudionika. Stoga su sazvali sastanak za 8. travnja na kojem će odrediti termine, načiniti raspored i utvrditi propozicije natjecanja. Kako bi to zajednički riješili pozivaju predstavnike svih ekipa na obvezni sastanak navedenog datuma u 20,00 sati na izvlačenje parova i utvrđivanje rasporeda natjecanja.

Za sve dodatne informacije i eventualne nejasnoće potrebno je nazvati na broj mobitela Pavla Filipovića: 098 952 8313 ili na telefon kuglane “Obrtnik“ 362-035.

Related Post