POSLJEDNJA MJERA: Policijski službenici alkoholiziranom recidivistu oduzeli automobil

803 0

SLAVONSKI BROD: Jučer, 20. srpnja u Grabarju policijski službenici su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 38-godišnjak. Izvršenim nadzorom vozača, utvrđeno je da je 38-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,08 promila, te da upravlja vozilom dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom. 

Daljnjim provjerama utvrđeno je da mu je rješenjem od PU brodsko-posavske određeno da ne može predati zahtjev za izdavanje vozačke dozvole u trajanju od 2 godine, zbog više pravomoćnih presuda iz domene prometa.

Vozač je zbog alkoholiziranosti smješten u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a obzirom da se radi o recidivistu, policijski službenici su od vozača privremeno oduzeli vozilo, te protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Related Post

POLICIJSKI VIKEND

Autor - 26/01/2015 0
SLAVONSKI BROD, 26.siječanj 2015. – Tijekom vikenda na području iz nadležnosti rada Policijske uprave brodsko-posavske, evidentirano je 17 kaznenih djela,…

19. Otočka kulenijada

Autor - 24/06/2022 0
Foto Jasenko Ćulak  OTOK – O najpoznatijoj slavonskoj deliciji kulenu davno je pisao i Josip Lovretić:  “U kulen izbiraju najlipše…