Potpisani ugovori za Program usavršavanja managera u 2019.

1315 0

Autor bpz.hr
Ističući veliko zanimanje, župan Danijel Marušić je kazao kako je do sada program usavršavanja menagera polaznika prošlo 1999 polaznika koji su  stvorili čvrstu i široku bazu specifičnih znanja i vještina usmjerenih na razvoj gospodarstva i poduzetništva
Slavonski Brod, 11. veljače 2019. – Već trinaestu godinu zaredom, još od 2006., u suradnji Brodsko- posavske županije i Hrvatske udruge poslodavaca, nastavlja se program Programa usavršavanja managera – PUMA.
Program edukacije i stručnog usavršavanja se odvija kroz deset mjesečnih cjelodnevnih seminara,    a usmjeren je prema poduzetnicima, direktorima, vlasnicima i djelatnicima tvrtki s područja Brodsko- posavske županije, nadarenim studentima Veleučilišta u Slavonskom Brodu i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera iz Osijeka.
Program usavršavanja managera PUMA na najbolji način doprinosi razvoju gospodarstva i poduzetničke klime, prepoznajući specifične teme prisutne u praksi određenih tvrtki i podneblja.  Kako je istaknuo župan Marušić, veliko zanimanje i broj polaznika (do sada je kroz program prošlo 1999 polaznika) koji su tijekom godina pohađali ovaj program,  stvara čvrstu i široku bazu specifičnih znanja i vještina usmjerenih na razvoj gospodarstva i poduzetništva.
Zamjenik glavnog direktora HUP-a Bernard Jakelić i župan Marušić, potpisnici ovogodišnjeg Ugovora vrijednog 50.000 kn, složili su se kako  financijski iznos za PUMA program nije velik, ali je učinak značajan s obzirom da se uspjeh temelji na znanju. Edukacije su usmjerene na opće i generalno znanje u području menadžmenta, marketinga, upravljanja projektima i specifičnih regulativa kojima je  moguće podići učinkovitost i kvalitetu upravljanja u svojem poslovanju.
Zamjenik župana Bošnjaković naglasio je i vrlo visoku prosječnu ocjenu predavača i edukativnih programa od strane korisnika, a koja se kreće u rasponu od 4,91 do čak 4,95, čime ove edukacije dobivaju dodatni vjetar u leđa, jer u potpunosti udovoljavaju očekivanjima polaznika programa.  Zadovoljstvo programom i visoku ocjenu njegove kvalitete, te zahvalnost županiji za višegodišnju potporu u provođenju programa, istaknuli su i Ivica Kožul, generalni direktor tvrtke Kožul d.o.o. i Ivica Sarić, Regionalni ured HUP-a Osijek.

Related Post