Obilježen dan europskog broja 112

181 0

SLAVONSKI BROD, 11. veljače 2019. – Povodom Dana jedinstvenog europskog broja za hitne službe 112, rekreativno trčanje organizirali su Ministarstvo unutarnjih poslova i Udruga za rekreativno cestovno i planinsko trčanje i hodanje TK “BraCe” iz Slavonskog Broda, uz potporu Brodsko-posavske županije i uz aktivno sudjelovanje pripadnika hitnih službi i udruga s područja Brodsko-posavske županije.

U cilju širenja svijesti o postojanju i značaju broja 112, u subotu je u Slavonskom Brodu održano osmo rekreativno trčanje građana i pripadnika hitnih službi. Ovom jedinstvenom načinu obilježavanja Dana europskog broja 112 prisustvovali su zamjenik župana Brodsko-posavske županije ujedno i načelnik Stožera civilne zaštite Stjepan Bošnjaković, zamjenik gradonačelnika Grada Slavonskog Broda Hrvoje Andrić, te predstavnici brojnih hitnih službi i udruga od značaja za sustav civilne zaštite.

Sudjelujući u rekreativnom trčanju, podršku Danu europskog broja 112, dali su i pripadnici Policijske uprave brodsko-posavske.

Related Post

POČEO FESTIVAL KAVE I KOLAČA

Autor - 27/08/2017 0
NOVA GRADIŠKA, 27. kolovoza 2017. – Borislav Vidošić, zamjenik gradonačelnika, otvorio je jučer „Festival kave i slavonskih kolača“ koji treći…

DAN BIJELOG ŠTAPA

Autor - 16/10/2012 0
SLAVONSKI BROD, 15. listopada 2012. – Obilježavajući Dan bijelog štapa prilika je ukazati na potrebe i probleme slijepih i slabovidnih…