POVJERENIK VLADE KRUNOSLAV GLAVAČ PREDAO GRADSKU VLAST

877 0

NOVA GRADIŠKA, 11. travanj 2016. – Krunoslav Glavač, povjerenik Vlade RH, predao je danas upravljanje Gradom novom gradonačelniku Vinku Grgiću i njegovim zamjenicama Mireli Glavaš (nadležnom za gospodarstvo) i Vesni Đapić (nadležnom za društvene djelatnosti.

 

-Odradili smo jedan kratki sastanak i potpisali zapisnik o primopredaji u kojem je stanje u Gradu Novoj Gradiški nakon obnašanja mandata Povjerenika. Gradonačelnik je s time upoznat. Čestitam mu na pobjedi na izborima i želim puno uspjeha u budućem radu i vodstvu Grada Nove Gradiške, nadam se na zadovoljstvo svih građana- kazao je povjerenik Krunoslav Glavač.

 

-Zahvaljujem se povjereniku Vlade RH Krunoslavu Glavaču koji je napravio jako dobar posao. Grad je funkcionirao gotovo savršeno i nije bilo nikakvih problema iako je bilo priča da plaće neće biti isplaćene i da udruge neće dobiti svoja sredstva. Sve je prošlo kako je trebalo proći. Vidimo da se Grad može voditi vrlo korektno, pošteno i fer. Zahvaljujem mu se na tomu – kazao je gradonačelnik Vinko Grgić.

Najavio je za danas sa svojim zamjenicama sastanak s gradskim pročelnicima na kojem će se dogovoriti, već za sutra, kako je kazao, početak velikog posla koji ih očekuje.

 

-Još prošli tjedan smo razgovarati s određenim investitorima i predstavnicima udruga, tako da već sutra krećemo na posao. Ono što smo isticali u kampanji je činjenica da smo ljudi, ne samo iz struke već i realnog sektora. Navikli smo radit po cijeli dan. Naš su problem naše obitelji jer nas vrlo malo vide jer smo angažirani od jutra kao privatni poduzetnici koji nemaju radno vrijeme. Nama je cijeli dan radno vrijeme tako da ćemo svu svoju snagu i energiju uložit u povećanje kvalitete našeg grada. Nadam se da ćete biti svjedoci pozitivnih kretanja. To želimo i imamo snage i volje da to napravimo – kazao je gradonačelnik Vinko Grgić.

 

-Trudit ćemo se ostvariti ono što smo govorili u našoj kampanji da Nova Gradiška postane mjesto boljeg i ljepšeg življenja.Odmah ćemo detektirat probleme i vjerujem da ćemo često izvještavati javnost o tome kako napredujemo – kazala je zamjenica gradonačelnika Mirela Glavaš.

 

-Bit ću dostupna u svakom trenutku i trudit ću se da odradim poslove koji su mi povjereni. Od sutra ću odmah zasukati rukave, aktivno se baciti na posao i odgovorno odradit svoje zadaće na dobrobit građana i našeg grada – kazala je Vesna Đapić.

Related Post