„POZITIVA“ se pridružuje javnoj akciji Mjerenje raspoloženja

773 0

NOVA GRADIŠKA, 18. veljače 2019. – Povodom obilježavanja 12. Tjedna psihologije, koji se u cijeloj Hrvatskoj obilježava 18. – 24. veljače 2019.g., novogradiška Udruga za promicanje kvalitete života i održanje mentalnog zdravlja „POZITIVA“ pridružuje se javnoj akciji Mjerenje raspoloženja u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i Hrvatske psihološke komore.

Javna akcija Mjerenje raspoloženja pod nazivom „Dobar dan, kako ste?“ održat će se u našem gradu u srijedu 20. veljače 2019. godine od 10,00 do 12,00 sati na Trgu kralja Tomislava 1 (ugao s Ulicom K. Dieneša). Građani će imati priliku izmjeriti raspoloženje, a biti će im dostupne i psihologinje mr. Ljiljana Lukačević i Ivana Tomić-Pavlović, prof. od kojih će dobiti povratne informacije o emocionalnom stanju i raspoloženju, kao i savjete o načinima na koje mogu poboljšati kvalitetu života.

U sklopu Tjedna psihologije u četvrtak 21. veljače 2019. godine u 19,00 sati mr. Ljiljana Lukačević, spec. kliničke psihologije održati će u Općoj bolnici Nova Gradiška predavanje „Uloga komunikacije u zdravstvu“ za članove novogradiške Podružnice Hrvatskog liječničkog zbora.

Related Post