POZIV ZA ISKAZ INTERESA

370 0

Za Program pripreme i provedbe projekata za financiranje

iz fondova Europske unije

Autor BPZ/novagra

SLAVONSKI BROD, 7. srpanj 2012. – CTR – Razvojna agencija Brodsko-posavske županije d.o.o. i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavljuju POZIV ZA ISKAZ INTERESA za Program pripreme i provedbe razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova Europske unije u 2012. godini Potprogram II. “Priprema lokalnih projekata na potpomognutim područjima”.

 

Potprogramom “Priprema lokalnih projekata na potpomognutim područjima” nastoji se pridonijeti bržem društveno-gospodarskom razvoju najslabije razvijenih područja Republike Hrvatske pružanjem financijske pomoći u izradi projektne dokumentacije za lokalne razvojne projekte utemeljene na strateškim razvojnim dokumentima, a prihvatljive za financiranje iz EU fondova.

 

Financijska pomoć je namijenjena razvojnim projektima s područja jedinica lokalne samouprave sa statusom I. i II. skupine prema indeksu razvijenosti, a dodjeljuje se za pripremu i izradu projektne dokumentacije lokalnih razvojnih projekata, koji su prihvatljivi za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru natječaja koji se financiraju iz IPA programa – komponente II., III.C i IV., odnosno budućih natječaja u okviru planiranih operativnih programa iz strukturnih fondova Europske unije.

 

Poziv za iskaz interesa za 2012. godinu objavljen je: 02. srpnja 2012. godine, a krajnji rok za predaju zahtjeva je: 01. kolovoza 2012. godine.

 

Prijavne obrasce možete pronaći ovdje:

http://www.ctr.hr/novosti/priprema_lokalnih_projekata_na_potpomognutim_podrucjima/default.aspx

Related Post