4. tjedan psihologije 16. do 20. travnja 2011

849 0

SBplus

Hrvatsko psihološko društvo Brodsko-posavske županije organizira Četvrti

tjedan psihologije koji će se održavati od 16. do 20. travnja 2011. godine u Slavonskom Brodu i Novoj Gradišci.

 

SLAVONSKI BROD – Tjedan psihologije u Hrvatskoj tradicionalno organizira Hrvatsko psihološko društvo (HPD) već 4. godinu, u suradnji s lokalnim društvima s ciljem upoznavanja javnosti s različitim mogućnostima pomoću kojih psiholozi mogu doprinijeti poboljšanju kvalitete življenja sugrađana i šire zajednice. Jedan od važnih ciljeva ovih događanja jest i razotkrivanje mita kako samo osobe s ozbiljnim poteškoćama vezanim uz mentalno zdravlje posjećuju psihologe. Nasuprot ovakvom mišljenju, cilj je pokazati širinu djelatnosti psihologa kroz različita područja rada psihologa u zajednici.

 

Tijekom spomenutog tjedna diljem Hrvatske će se odvijati brojne aktivnosti. Na stranici HPD-a http://www.psihologija.hr/ možete dobiti uvid u aktivnosti i izvan naše županije.

 

Hrvatsko psihološko društvo Brodsko – posavske županije je udruga osnovana 1998.godine s ciljem okupljanja psihologa s područja cijele županije i zastupanja njihovih profesionalnih interesa promoviranjem psihologijske djelatnosti.

 

Temeljni cilj Društva jest:

1) skrb o profesionalnim interesima i profesionalnim zadaćama psihologa na području Županije brodsko – posavske

2) razvoj i popularizacija svih grana teorijske i primijenjene psihologije i skrb o društvenom položaju i promidžbi psihologije kao struke.

 

Obavijestila nas je Predsjednica Hrvatskog psihološkog društva Brodsko- posavske županije Marija Matičević.

 

PRILOG: tablica tjedan psihologije-aktivnosti-SVE ZAJEDNO (1).doc

Related Post