PREBRZO VOZIO: Opet stradao biciklist s ozljedama opasnim po život

870 0

SLAVONSKI BROD – Dana 9. svibnja 2018. godine u 12,10 sati u Ruščici dogodila se prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom – obavještava Policijska uprava brodsko-posavska.

Provedenim očevidom policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su utvrdili da je do prometne nesreće došlo na način što je 18-godišnji vozač osobnog automobila krećući se nepropisnom brzinom kroz naselje, prekasno ispred sebe uočio 73-godišnjeg vozača bicikla, tako da je prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio bicikla, uslijed čega je vozač bicikla nabačen na automobil, a potom je, zajedno s biciklom, odbačen na kolnik.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je vozač bicikla, kojem je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je i zadržan na daljnjem liječenju.

Protiv vozača osobnog automobila slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu,poradi počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Related Post

Zvonimir Markotić novi predsjednik

Autor - 17/10/2011 0
SLAVONSKI BROD, 14. listopada 2011. – Sjednica Županijske skupštine održana u petak počela je ostavkom dosadašnjeg predsjednika Zdravka Sočkovića. Ostavku…