Predsjednik Ivo Josipović u posjeti Novoj Gradiški

511 0

NOVA GRADIŠKA, 7. lipnja 2011. – Predsjednik Ivo Josipović posjetiti će u ponedjeljak 13. lipnja Novu Gradišku. Kao što je već najavljivano u pitanju su gospodarski razlozi koji bude nadu u revitaliziaciju novogradiškg gospodarstva i šansu da bar neki s liste nezaposlenih na burzi rada dobiju posao i obiteljima osigiraju egzistenciju. Predsjednik će

prigodno u rad pustiti Tvornicu podnih obloga ( bivša Slavonija radinost), jedan od četiri razvojna segmenta drvne industrije u sastavu Drvne industrije Nova Gradiška, u kojemu bi se trebao zaposliti 25 djelatnika. Potom će u Industrijskom parku, u novom proizvodnom pogonu, otvoriti nove proizvodne linije u Tvornici tjestenine Clarum.

Predsjednika će ispred zgrade gradske uprave oko 10, 30 sati dočekati Gradonačelnik Josip Vuković sa zamjenicima Ljepšom Rakas-Vujčić i Milanom Matešom, župan Danijel Marušić sa svojim zamjenicima Davorom Vlaovićem i Ružicom Vidaković. Bit će tu i saborski zastupnici s područja naše županije, članovi Gradskog vijeća na čelu s predsjednikom Josipom Mikšićem te pročelnici gradskih upravnih odjela.

 

Ukoliko dozvoli vrijeme predsjednik Ivo Josipović će se kratko obratiti okupljenim građanima, a potom prošetati ulicom Slavonskih graničara.

 

PROTOKOL POSJETA U pdf-u

Josipović u Okučanima prošle godine na svečanom obilježavanju vojno-redarstvene operacije “Bljesak”

foto: novagra.hr 

Related Post

Autor - 22/05/2018 0
Poštovani, s veseljem najavljujemo koncert kvarteta ALISIOS CAMERATA koji čine vrhunski hrvatski glazbenici. Kvartet će nastupiti u sastavu: Bruno Philipp,…