Predstavljamo novi single Nuše Rojs “Brojka”

352 0

Sa ponosom Vam predstavljamo novi singl sa novog albuma Nuše Rojs.
Nuša Rojs, mlada i simpatična slovenska pjevačica, je poslijednjih mjeseci izuzetno prisutna u Hrvatskim medijima a Hrvatskoj javnosti se predstavila kao pobjednica 2. sezone reality emisije Gospodin Savršeni, u produkciji RTL televizije.

Uslijedio je njen prvi singl i video spot na Hrvatskom jeziku „SUDBINU SAMO NEBO PIŠE“, objavljen krajem studenog 2019, koji je odlično prihvaćen kako u Hrvatskoj tako i u Sloveniji i broji preko
160 000  YouTube pregleda,

Te duet sa Matejem Mlađenovićem u pjesmi „Izgubljeni“ objavljenoj krajem siječnja. , Koji je odlično prihvaćen kako u Hrvatskoj tako i u Sloveniji i broji preko
219 000  YouTube pregleda,

U pjesmi „Brojka“ Nuša nije pokazala samo svoje pjevačke sposobnosti, nego i dramske kvalitete iskazane kroz dubinu emocija pristunih u samoj pjesmi.

Poslušajte pjesmu:

 

Snimila je novi singl „Brojka“

Nakon toga, Nuša se povukla u studio i u suradnji sa nagrađivanim Slovenskim autorom i producentom Bojanom Šerugom snimila je novi singl na hratskom jeziku „Brojka“.

Slovenska verzija pjesme pod nazivom “Dvojka” se se u prvoj polovici veljače počela emitirati na slovenskim radijskim postajama. Za “Dvojku” je snimila i spot koji možete pogledati na YouTube-u.

Brojka je zavodljivi glazbeni broj u stilu Swing Americane, sa malim daškom Štajerskog kraja. 

Zavodljivim glasom Nuša želi dati do znanja da će biti “brojka” samo jednom momku u svom životu, a to će bit onaj momak koji neće “brojati” dalje od nje.

Related Post