Preminuo 33-godišnji teško ozlijeđeni vozač

6065 0

SLAVONSKI BROD, 14. lipnja 2019. – Dana 13. lipnja, Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, prilikom provjere stanja teško ozlijeđene osobe u prometnoj nesreći koja se dogodila 9. lipnja, zdravstveni djelatnici Opće bolnice ‘Dr. Josip Benčević’ priopćili su da je preminuo 33-godišnji vozač osobnog automobila koji je sudjelovalo u prometnoj nesreći.
Naime, 9. lipnja, oko 15.15 sati, na državnoj cesti D7, kod Vrpolja, dogodila se prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom. Policija je očevidom utvrdila da je 33-godišnji vozač osobnog automobila u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom i prilikom zanošenja vozila, sletio u odvodni kanal i udario u kosinu kanala, uslijed čega je vozilo izbačeno natrag na kolnik gdje je udarilo u prometni znak.
Nakon što je vozaču na mjestu događaja ukazana liječnička pomoć, prevezen je u bolnicu, u Slavonski Brod, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.
Nažalost, izgubio je bitku za život.

Related Post

U POVODU DANA POLICIJE

Autor - 29/09/2013 0
OKUČANI, 29. rujna 2013. – Na obilježavanju Dana policije u Okučanima bila je prigoda da se Ante Zovak, načelnik Policijske…

UKRAO BICIKL IZ PODRUMA

Autor - 02/03/2016 0
NOVA GRADIŠKA, 2. ožujka 2016. – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su u utorak, 1. ožujka proveli kriminalističko istraživanje…