PRIJATELJSTVO – KATOLIČKA ŽENSKA UDRUGA IZ HERZOGERNAURACHA POMAŽE OSOBE S MENTALNOM RETARDACIJOM

795 0

NOVA GRADIŠKA, 5. listopada 2010. – Boravak u Novoj Gradiški prijatelja iz Herzogenauracha u povodu obilježavanja 30. obljetnice prijateljstva s našim gradom Katrolička ženska udruga iz Herzogenauraha iskoristila je za nove konatkte s Udrugom za pomoć osobama s mentalnom retardacijom. Gospođa Helga Lang, supruga

dugogodišnjeg gradonačelnika Herzogenauracha i dokazanog prijatelja Nove Gradiške, uručila je u ime Katoličke ženske udruge 500 eura za djecu iz udruge i izrazila želju da se suradnja s našom udrugom nastavi.

Helga Lang

 

Početkom ove godine članovi Udruge za životnu pomoć iz Herzogenauracha, predvođeni gospodinom Hansom Langom posjetili su Novu Gradišku i darivali Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom kombi vozilo. Ključeve je uručio predsjednik udruge Ulrich Wustmann, a Hans Lang 3.000 eura koje su prikupili članovi Lion Cluba Herzogenaurach.  

 

Related Post

GRADSKA PRIZNANJA 2013.

Autor - 03/02/2014 0
Nažalost, Milenko Vučković – Kole, dopredsjednik DVD-a Nova Gradiška je, nakon kratke i teške bolesti, preminuo 17. siječnja 2014. godine.

SPOMEN NA TOŠU PROESKOG

Autor - 16/10/2016 0
NOVA GRADIŠKA – Deveta obljetnica tragične smrti Toše Proeskog obilježena je i ove godine 14. listopada kod novogradiške Elektrotehničke i…