PRIOPĆENJE GRADSKOG ODBORA HDZ-a

774 0

Hrvatska demokratska zajednica nije odgovorna za neodržavanje sjednice Gradskog vijeća.

Hrvatska demokratska zajednica (kao niti Hrvatska seljačka stranka i Hrvatska stranka prava Ante Starčević) nisu pozvani na razgovor i dogovor u svezi 15.sjednice Gradskog vijeća grada Nova Gradiška, dnevnog reda i točaka dnevnog

reda sazvane za 9.srpnja 2015.

 

Na sjednici se trebalo raspravljati i o razrješenju dosadašnjih članova radnih tijela Gradskog vijeća grada Nova Gradiška, članova Upravih vijeća u gradskim ustanovama, članova Nadzornih odbora tvrtki u vlasništvu grada, imenovanju novih, s tim da za članove HDZ, HSS i HSP Ante Starčević nema mjesta.

To sve ne odgovara rezultatima lokalnih izbora 2013. niti odnosu u Gradskom vijeću, te omalovažava postignute rezultate.

Naši građani su dali svoj glas i žele da ih mi tako i predstavljamo,a ne da ih se obmanjuje na ovakav način.

Početku 15. sjednice Gradskog vijeća odazvalo se samo 7 članova HDSSB i SDP ( od ukupno 10 ) i nisu imali kvorum. Potpuno su pogrešne i lažne izjave kako sjednica nije održana jer nije bilo kvoruma radi Hrvatske demokratske zajednice.

Naši predstavnici u Gradskom vijeću su bili zauzeti svojim neodgodivim i prije dogovorenim službenim i privatnim obavezama, jer su za sjednicu saznali tek dobivanjem poziva i materijala za sjednicu.

Svu odgovornost i krivicu za neodržavanje 15. sjednice Gradskog vijeća snosi predsjednik Gradskog vijeća Josip Mikšić, HDSSB i SDP, svojim neodgovornim i bahatim ponašanjem.

Pokušaj uvođenja „dvostruke vlasti“ i blokiranja rada izvršne i gradske vlasti donosi štetu gradu Nova Gradiška i njenim građanima.

Očito je da su HDSSB i SDP ovim svojim potezima, politikanstvom, služeći se skupljanju jeftinih političkih bodova uključili u predizbornu kampanju.

Već smo imali priliku vidjeti i osjetiti rezultata njihove suradnje u prošlom mandatu i kakve su ostale posljedice za grad i građane koje osjećamo još i sada.

Naši građani jako dobro znaju tko se bori za njih, a tko radi u svoju korist. Hrvatska demokratska zajednica nikada nije i neće pristati na nikakve prijetnje i ucjene.

 

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA IMA ODGOVORNOST PREMA SVOJIM BIRAČIMA, SIMPATIZERIMA I SVIM GRAĐANIMA NOVE GRADIŠKE I NEĆE IH IZNEVJERITI.

PROVODIĆEMO DOSLJEDNO, POŠTENO, STRUČNO, SAVJESNO I ODGOVORNO POLITIČKO DJELOVANJE I UPRAVLJANJE GRADOM NA DOBROBIT SVIH NAS.

 

Gradski odbor Hrvatska demokratska zajednica Nova Gradiška

Predsjednik Dražen Oršulić, dr.med.

Related Post

PRIOPĆENJE HDZ-a

Autor - 15/03/2013 0
Nezadovoljni Milan Bitunjac i Frano Piplović političke će karijere nastaviti izvan HDZ-a.